Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το νέο τραγούδι της Lady GaGa 'Living On The Radio'

Μία νέα μπαλλάντα της τραγούδησε για πρώτη φορά η Lady GaGa στη συναυλία της στη Minnesota τη Δευτέρα 30 Αυγούστου. To τραγούδι λέγεται 'Living On The Radio' και η GaGa πριν ξεκινήσει να παίζει το κομμάτι στο πιάνο είπε ότι δεν το είχε τραγουδήσει ποτέ ξανά μπροστά σε κοινό.

Ακούστε το πρώτοι εδώ! Τα σχόλια δικά σας!

http://www.youtube.com/watch?v=MZVEV8gVXH8&feature=player_embedded

Μέχρι και 4 χρόνια φυλακή για την Paris Hilton

Η Paris μπερδεύει την αστυνομία με τις δηλώσεις της: αρχικά ισχυρίστηκε ότι η τσάντα άνηκε σε κάποιον άλλον θαμώνα του club και πως την πήρε κατά λάθος, στη συνέχεια όμως άλλαξε τη δήλωσή της και είπε πως την είχε δανειστεί από μία φίλη της και πως τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά της.

Η διάσημη κληρονόμος πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 27 Οκτωβρίου και ενδέχεται να καταδικαστεί μέχρι και σε 4 χρόνια φυλάκισης!

H Paris δεν έχει σχολιάσει το γεγονός και στο twitter το τελευταίο της update ήταν απλά να ευχαριστήσει τους fans της για την αγάπη και υποστήριξή τους, αλλά και για το video που έφτιαξαν προς τιμήν της:

Σε δίκη παραπέμπεται ένας εκ των διαχειριστών του gamato.info!


Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται να καθίσει ένας εκ των φερόμενων ως διαχειριστών της δημοφιλούς ιστοσελίδας «gamato.info» από την οποία χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου κατέβαζαν... δωρεάν ταινίες, μουσική και λογισμικό.
Σύμφωνα με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του στην περιοχή Νεάπολη της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια περίοδο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της χώρας άλλα πέντε άτομα που φέρονται να ήταν διαχειριστές της εν λόγω ιστοσελίδας. Οι έρευνες των διωκτικών αρχών ξεκίνησαν μετά από μήνυση που κατέθεσε η Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ).
Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αρχών, κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι χρόνων της λειτουργίας του «gamato.info», οι περίπου 800.000 χρήστες του, «κατέβασαν» δωρεάν συνολικά 3,2 εκατομμύρια τίτλους κινηματογραφικών τανινών, μουσικών κομματιών και λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Η δε ζημιά που προκλήθηκε στην εγκαλούσα εταιρία έφτασε τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο κεντρικός «server» της ιστοσελίδας ήταν εγκατεστημένος στην Ολλανδία.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Prodigy LIVE: και δεύτερη ημερομηνία για Αθήνα

Αθήνα, Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166)
NEA ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 Σεπτεμβρίου 2010
17 Σεπτεμβρίου 2010 SOLD OUT

Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ Αρένα
18 Σεπτεμβρίου 2010


Η αναγγελία των εμφανίσεων των θεών της dance-rock μουσικής The Prodigy μετά από χρόνια, τον προσεχή Σεπτέμβριο προκάλεσε μεγάλο ρεύμα ενθουσιασμού στο κοινό τους, με αποτέλεσμα η συναυλία της Αθήνας (17/9 στο Αθηνών Αρένα) να γίνει sold-out μέσα σε 15 ημέρες, εν μέσω θερινών διακοπών Αυγούστου.

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης για εισιτήρια, προστίθεται δεύτερη ημέρα εμφάνισης του συγκροτήματος στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr και από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και στα καταστήματα  Public και το Tickethouse. Ο αριθμός των εισιτηριών είναι περιορισμένος.

Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης (18/9 στο ΠΑΟΚ Αρένα), έχει ήδη πωληθεί το μεγαλύτερο τμήμα των εισιτηριών, με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει μόλις 2000 εισιτήρια. Η προπώληση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Το live του Σάκη στη Μύκονο

Με μια εμφάνιση όπως ακριβώς την αναμέναμε και όντως ξεχωριστή, ο Σάκης Ρουβάς κατέβηκε από τον ουρανό της Μυκόνου λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στο Cavo Paradiso για να τραγουδήσει ως guest στο XLsior Festival 2010. Σε ένα σόου που ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, με χορευτές που αναπαριστούσαν τους 12 θεούς του Ολύμπου έδωσαν την εκκίνηση του μεγάλου πάρτυ μέσα από βροχή πυροτεχνημάτων αφού πρώτα στα decks ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ξεσήκωσε για τα καλά Έλληνες και ξένους.

Ο Σάκης προσγειώθηκε στη σκηνή του Cavo Paradiso φορώντας ένα t-shirt και ένα τζιν παντελόνι και ξεκίνησε τη βραδιά με το κομμάτι που μας εκπροσώπησε στη Eurovision, 'This is our night'. Συνέχισε με το 'Σπάσε το χρόνο'και τελείωσε με το 'Και σε θέλω' που πρωτογνωρίσαμε στα MAD Video Music Awards 2008. H βραδιά στο Cavo Paradiso συνεχίστηκε με διάφορα gigs και guest DJs μέχρι το πρωί, κυριολεκτικά.

Βλέπει Μπρούνο Μοράες!!



Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Κάρλος Φρέιτας έχει stand-by τον 26χρονο βραζιλιάνο επιιθετικό Μπρούνο Μοράες και μόλις παραχωρηθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, για τον οποίο την Δευτέρα (30/8) περιμένουν να φτάσει πρόταση, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Και Τωρα Η Τουρκία....




Αν και χωρίς τον Κάρλος Αρόγιο, το Πουέρτο Ρίκο έβγαλε το λάδι στην Εθνική μας Ομάδα, μέχρι αυτή εν τέλει να καταφέρει να πάρει τη νίκη στα σημεία με 83-80. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ζευγάρωσε τις νίκες του σε ισάριθμους αγώνες και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου. Ωστόσο, προβλημάτισε και πάλι με την εμφάνιση του και θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό απέναντι στην Τουρκία. Κορυφαίος σε απόδοση ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος κουβάλησε σε δύσκολες στιγμές την ομάδα στις πλάτες του και πέτυχε ούτε λίγο ούτε πολύ 28 πόντους!

Ο MacGyver ετοιμάζεται για τον κινηματογράφο.

Ο MacGyver ετοιμάζεται για τον κινηματογράφο.



Το ακούγαμε εδώ καιρό και πιστεύαμε ότι είναι από εκείνα τα project που 'σέρνονται' και τελικά ποτέ δεν ολοκληρώνονται. Πριν από μερικές μέρες όμως η παραγωγός εταιρία New Line Cinema, ανακοίνωσε ότι προσέλαβε το σεναριογράφο Jason Richman (που είχε εμπλακεί στα «Rush Hour 3» και «Black Hawk Down») για να γράψει το σενάριο της ταινίας. Στην καρέκλα των παραγωγών θα είναι η γνωστή οικογένεια De Laurentiis μαζί με το δημιουργό της σειράς Lee Zlotoff. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον ελβετικό σουγιά και την κολλητική ταινία να επιστρέφει στην εποχή του Internet και του Google.
Στο μεταξύ εκκρεμεί το όνομα του σκηνοθέτη και κυρίως το όνομα του πρωταγωνιστή. Κάποιοι θέλουν τον 60χρονο πλέον Richard Dean Anderson να επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, ενώ ο ίδιος το 2008 είχε δηλώσει ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρει. Το πιθανότερο όμως είναι να δούμε κάποιο νεότερο ηθοποιό να αναλαμβάνει το ρόλο του διάσημου μυστικού πράκτορα. Αυτός που θα μας λείψει όμως σίγουρα θα είναι η χαρακτηριστική φιγούρα που ενσάρκωνε ο Dana Elcar ως το 'αφεντικό' Pete Thornton, αφού ο συμπαθής ηθοποιός απεβίωσε το 2005.
Μετά τις ανακοινώσεις της New Line Cinema, οι κακές γλώσσες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι το σχέδιο για μια ταινία MacGyver θα χτυπηθεί από την πρόσφατη επιτυχία στις αίθουσες της ταινίας «MacGruber», μιας παρωδίας που γεννήθηκε μέσα στο δημοφιλές Saturday Night Live. Θυμίζουμε ότι η τηλεοπτική σειρά «MacGyver» προβαλλόταν από το 1985 ως το 1992 από το ABC.

O Μιχάλης Χατζηγιάννης live στο Manchester!

Στο Manchester της Αγγλίας θα βρίσκεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου για μια μοναδική live εμφάνιση στο Μ.Ε.Ν Arena.

Μετά από το superhit του καλοκαιριού "Το καλοκαίρι μου", ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στρέφεται στη διεθνή του καριέρα και δοκιμάζει για πρώτη φορά να τραγουδήσει στα αγγλικά. Στα μέσα Αυγούστου κυκλοφόρησε το πρώτο του Αγγλόφωνο album "Mihalis" με διασκευές γνωστών επιτυχιών του αλλά και νέα κομμάτια (ακούστε το ολόκληρο εδώ).

Τι πιστεύετε; Θα έχει επιτυχημένη διεθνή καριέρα ο Μιχάλης;

Έρχεται το νέο τραγούδι της Rihanna 'Only Girl'

Μες στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται το νέο single της Rihanna 'Only Girl' από το επερχόμενο πέμπτο album της που θα βγει στην αγορά πριν από το τέλος της χρονιάς.

To τραγούδι, σύμφωνα με δημοσιεύσεις, θα κάνει πρεμιέρα στο Βρετανικό ραδιόφωνο στις 31 Αυγούστου.

Αν και το 'Rude Boy' κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των charts σε Αγγλία και Αμερική, το τελευταίο single της Rihanna 'Te Amo' έφτασε μόνο μέχρι το Νο11 του UK Chart...

Σταμάτης Γονίδης - Νέο Cd



Μείνετε συντονισμένοι! Έρχεται ΝΕΟ CD του αυθεντικού Σταμάτη Γονίδη! Κυκλοφορεί τέλος Αυγούστου. Παραγωγή της εταιρείας Σ. Γονίδης ΜΕΠΕ.