Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ο MacGyver ετοιμάζεται για τον κινηματογράφο.

Ο MacGyver ετοιμάζεται για τον κινηματογράφο.



Το ακούγαμε εδώ καιρό και πιστεύαμε ότι είναι από εκείνα τα project που 'σέρνονται' και τελικά ποτέ δεν ολοκληρώνονται. Πριν από μερικές μέρες όμως η παραγωγός εταιρία New Line Cinema, ανακοίνωσε ότι προσέλαβε το σεναριογράφο Jason Richman (που είχε εμπλακεί στα «Rush Hour 3» και «Black Hawk Down») για να γράψει το σενάριο της ταινίας. Στην καρέκλα των παραγωγών θα είναι η γνωστή οικογένεια De Laurentiis μαζί με το δημιουργό της σειράς Lee Zlotoff. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον ελβετικό σουγιά και την κολλητική ταινία να επιστρέφει στην εποχή του Internet και του Google.
Στο μεταξύ εκκρεμεί το όνομα του σκηνοθέτη και κυρίως το όνομα του πρωταγωνιστή. Κάποιοι θέλουν τον 60χρονο πλέον Richard Dean Anderson να επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, ενώ ο ίδιος το 2008 είχε δηλώσει ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρει. Το πιθανότερο όμως είναι να δούμε κάποιο νεότερο ηθοποιό να αναλαμβάνει το ρόλο του διάσημου μυστικού πράκτορα. Αυτός που θα μας λείψει όμως σίγουρα θα είναι η χαρακτηριστική φιγούρα που ενσάρκωνε ο Dana Elcar ως το 'αφεντικό' Pete Thornton, αφού ο συμπαθής ηθοποιός απεβίωσε το 2005.
Μετά τις ανακοινώσεις της New Line Cinema, οι κακές γλώσσες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι το σχέδιο για μια ταινία MacGyver θα χτυπηθεί από την πρόσφατη επιτυχία στις αίθουσες της ταινίας «MacGruber», μιας παρωδίας που γεννήθηκε μέσα στο δημοφιλές Saturday Night Live. Θυμίζουμε ότι η τηλεοπτική σειρά «MacGyver» προβαλλόταν από το 1985 ως το 1992 από το ABC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου