Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ροζ DVD-τσόντα Πετρούλας Κάμα Σούτρα Sirina [video]



Το νέο ροζ DVD-τσόντα της Πετρούλας κυκλοφορεί από την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου στα περίπτερα. Τι θα δείχνει η ταινία πορνό της Πετρούλας Κωστίδου;
Το ροζ βίντεο-τσόντα της Πετρούλας διαρκεί 40 λεπτά, με την ίδια την Πετρούλα να δηλώνει πως «θα τρίβουμε τα ματάκια μας». Διατίθεται στα περίπτερα, αλλά και για download στο internet στην ιστοσελιδα της Sirina και σε γνωστά τσοντο-sites.
Η Πετρούλα Κωστίδου, η οποία ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα χνάρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη με ερωτικό DVD, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Αυτό το DVD είναι ένα εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ με έντονη δόση χιούμορ. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ sexy DVD. Έχουν πολλά να δουν τα ματάκια σας, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Θα αποκαλύπτω κάποια μέρη του σώματός μου, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ακριβώς θα εμφανίζομαι.»
Η Πετρούλα στο ροζ DVD της θα δίνει συμβουλές για το σεξ, αλλά δεν θα εμφανίζεται να συνουσιάζεται. Φυσικά, στο ροζ DVD η Πετρούλα θα έχει παρέα της μια ομάδα sexy αγοριών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου